"Binden om te verbinden"

ESPORTS11

Daar waar vriendschap en voetbal samen komt.

WIE IS ESPORTS11

Esports11 is een toonaangevend platform in de eSports-industrie, gespecialiseerd in online en offline evenementen, competities en toernooien van EAFC Clubs. Wij bieden uitgebreide dekking en analyses, inclusief nieuws, live streams, trainingen, workshops en toernooischema's, specifiek gericht op EAFC Club-competities.


Als formeel KvK-geregistreerde C.V. wordt Esports11 voornamelijk gedreven door toegewijde vrijwilligers met een passie voor EAFC-voetbalcompetities. Onder mijn leiding, samen met een team van technici, spelleiders en coaches, organiseren we diverse activiteiten binnen de virtuele voetbalbond. Esports11 richt zich op de ontwikkeling van virtuele clubs, individuele spelers en professionals, en het opleiden van officials, clubeigenaren, coaches en teams, waarbij we een dynamische gemeenschap creëren die volledig toegewijd is aan EAFC Club-Gaming en voetbal.


Over ons

TEAMONTWIKKELING MET ES11: AMATEUR OF PROFESSIONEEL


Of je nu een bier team, een amateurclub of een professionele speler bent, de keuze is aan jou. Esports11 biedt een divers scala aan niveaus, waardoor je zelf kunt beslissen hoe ver je wilt gaan. Met verschillende opties in niveaus, heb je de controle over je voetbalreis. Je kunt ervoor kiezen om jezelf uit te dagen op een hoger niveau of besluiten om ondersteuning te krijgen van een ES11-coach om een specifiek niveau te bereiken. "Waar een wil is, is een weg." Jij bepaalt de duur, het tijdstip en de manier waarop je de training wilt volgen.

Of je nu kiest voor online training met je persoonlijke digitale coach of voor offline training op de vereniging, bij Esports11 is het allemaal mogelijk. Wij bieden flexibiliteit zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen en je voetbaldromen kunt verwezenlijken.

Wat kunnen we u leren

OPLEIDINGEN

Esports11 is leidend op het gebied van educatie en bijscholing voor spelers, trainers, officials en aspirant-club eigenaren. Onze aanpak creëert een solide basis, waardoor eenieder de kans krijgt zich te ontwikkelen. Met een hands-on benadering bieden wij zowel theoretische (binnen afzienbare tijd) als praktische opleidingen en ondersteuning aan onze leden, waardoor zij hun vaardigheden en kennis kunnen verbeteren.

Kinderen

Lessen voor kinderen van alle leeftijden, vanaf 10 tot 17 jaar.

Volwassenen

Groepslessen met 3 tot 15 spelers.

(ES11 VVB)

Esports11 Virtuele Voetbalbond 

Coaches

Als coach van een Esports11 Pro Club rust de verantwoordelijkheid op jou om ervoor te zorgen dat jouw team de competitie met de hoogste mate van professionaliteit benadert. Esports11 streeft naar een realistische ervaring, zowel voor spelers als coaches.

Coaches

Opgeleide officials

In dit segment onderzoeken we de wervingsmogelijkheden voor ES11®-vrijwilligers met interesse om scheidsrechter te worden binnen ES11®. Tevens analyseren we het aantal beschikbare kandidaten voor deze functie. Daarnaast wordt ingegaan op de specifieke vaardigheden en taken die een scheidsrechter dient te beheersen en uitvoeren.

Officials

Reglementen

Als Hoofd Official ben je vertrouwd met alle spelregels en waarborg je de correcte naleving ervan gedurende de wedstrijd. Als eigenaar, speler, trainer, coach of clubmanager hoef je niet elk detail van het spelregelboek te kennen, maar om scheidsrechters te begrijpen en optimaal plezier te beleven aan het virtuele voetbal, is het essentieel dat je wel de belangrijkste regels beheerst. Elke actie ondernomen door de assistentscheidsrechter/Official en de Moderator/Security moet vooraf worden goedgekeurd door de Hoofdscheidsrechter.

Alles over Reglementen 

Service naar wens

ONZE SERVICE GAAT VERDER DAN HET BIEDEN VAN EEN PLATFORM

Service is altijd de topprioriteit van Esports11. Afgezien van onze expertise en opleidingen, is het de Service die het verschil maakt.

Bij Esports11 is Service méér dan alleen de standaard competitie organiseren en begeleiden. Het uitgangspunt bij de invulling zijn uw droom en wensen. Wij gaan met onze Service verder met:

 • Vaste, vakbekwame coaches en officials online en offline, die de Pro club community door en door kennen

 • Snelle reactietijd door middel van Discord, whatsapp en e-mail

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar

 • Praktisch advies op basis van club onderhoud, dat de levensduur verlengt en club verlaters voorkomt

 • Duurzaam advies op het gebied van oprichting en organisatie

Zo beschermen we samen de waarde van uw club en beperken wij de veel voorkomende problemen in pro clubs. Beleef jaar na jaar plezier aan de virtuele voetbalbond van Esports11.


Onze ambitie en focus

 1. Aantrekkelijk voetbal- en competitieaanbod

 2. Opleiding en ontwikkeling

 3. Vereniging/bond om trots op te zijn

 4. Vernieuwing en innovatie binnen het Nederlandse Virtuele voetbalcompetities en toernooien

 5. Service op topniveau

 6. LAN-Party op eigen locatie

 7. Binden en Verbinden

 8. Gezelligheid en informatief

Focus
Focus