Onze introductie

OVER ONS

DROOM KOMT UIT

Toen FIFA-10 in 2009 werd gelanceerd, kwam mijn droom, en die van vele anderen, uit. Op dat moment was ik 34 en had al aanzienlijke ervaring met zowel online als offline FIFA. Nu is mijn droom werkelijkheid geworden: 11 tegen 11 spelen als een echt voetbalelftal, communiceren via de koptelefoon en mijn passie voor voetbal, coaching, sociale interactie, organisatie en communicatie in meerdere talen combineren. Er zijn zoveel jongeren met de droom om een topsporter of topvoetballer te worden, maar die kans zijn misgelopen. Ik wilde hen, ongeacht leeftijd, geslacht, gezondheid of achtergrond, samenbrengen en de kans geven zich te binden en te ontwikkelen. Dit zou niet alleen over het voetbalspel gaan, maar ook over het creëren van empathie in de samenleving door mensen met dezelfde interesses te verbinden.

Tijdens mijn virtuele Clubtrainingen bracht ik spelers van over de hele wereld samen, met verschillende talen en culturen. Dit leidde tot natuurlijke coaching en ondersteuning, omdat ik als ervaren FIFA-speler en voetballiefhebber alle aspecten van het spel begreep. Het doel was om een echte voetbalgemeenschap te creëren.


ESPORTS11 KOMT TOT LEVEN

In 2016 namen we deel aan een competitie, maar na een seizoen stapten we eruit vanwege onvolkomenheden. Mijn verlangen om een eerlijke en realistische virtuele voetbalcompetitie te creëren, leidde tot het ontstaan van Esports11. Helaas werden we geconfronteerd met tegenslagen zoals hoge bouwkosten voor het platform en juridische kwesties met de ontwikkelaars.


Na een reorganisatie en vele lessen is Esports11 uitgegroeid tot een platform met competities in Nederland en Noord-Amerika, met meer dan 6000 leden wereldwijd. We streven ernaar om esports toegankelijker te maken, ongeacht leeftijd of achtergrond, en iedereen de kans te geven om deel te nemen en te herenigen.


Coachingio

Ingiomar Carolie

Ik ben Ingiomar Carolie, ook bekend als Coachingio, 48 jaar oud, en vervul de rol van Hoofdopleider bij Esports11. In het kader van de voortdurende ontwikkelingen, modernisering en virtualisering ben ik ervan overtuigd dat de huidige generatie op een vernieuwende manier getraind kan worden. Het is mijn streven om spelers zowel mentaal als fysiek optimaal voor te bereiden op wedstrijden, zowel in de echte als virtuele wereld.

ERVARING

TIQUI TAKA (2020 - heden)

Esports11 (2017 - heden)

Pro Clubs (2009 - heden)

FIFA (1993 - heden)

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via Coachingio@esports11.com.

Meer weten

Voorzitter

DennyvdBos

Rol van Denny als Hoofdopleider bij Esports11

We willen graag de rol van Denny als hoofdopleider bij Esports11 onder de aandacht brengen. Als zelfstandig ondernemer deelt Denny zijn passie voor FC24 graag met de leden van onze gemeenschap. Sinds de oprichting van Esports11 heeft Denny actief deelgenomen aan alle experimenten en pilots.

Als hoofdopleider is Denny verantwoordelijk voor het leiden van (mini)cursussen op aanvraag. Of je nu geïnteresseerd bent in het coachen van je team, gecoacht wilt worden of onze arbitrage wilt versterken, Denny staat klaar om te helpen. Hij geeft leiding aan zowel de coaches als de arbiters en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

ERVARING

Esports11 (2017 - heden)


Samenwerkingen

Onze recente samenwerking met Stichting Push is een digitale voetbalactiviteit organiseren voor (hang)jongeren, welke de (hang)jongeren van Hellevoetsluis opnieuw fysiek en digitaal met elkaar verbindt!