Clubondersteuning

Clubondersteuning

Club Oprichten

Een virtuele voetbalclub oprichten kent zijn uitdagingen, maar met de juiste strategieën kun je deze obstakels overwinnen. Hier delen we waardevolle tips om je initiatief te versterken. Bij behoefte aan verdere ondersteuning staan onze experts altijd paraat.

Individuele Coaching

Persoonlijke coaching biedt individuele sessies zowel een-op-een als in groepsverband. Ontdek meer.

Team Coaching

Teamcoaching richt zich op het begeleiden en verbeteren van de samenwerking en prestaties van een groep individuen binnen een team. Het omvat strategieën om teamdoelen te bereiken, communicatie te bevorderen en de algehele effectiviteit te optimaliseren.

Club beheren

Het beheer van een club vereist virtueel dezelfde organisatorische vaardigheden als in de echte wereld om duurzaam te blijven. Onze gespecialiseerde coaches zijn bedreven in dit aspect en staan klaar om te ondersteunen.

Club beleid

Clubbeleid dient als richtlijn en structuur voor de club, waarin de doelen, waarden en werkwijzen worden vastgesteld. Het biedt een leidraad voor het nemen van beslissingen, het beheren van interne processen en het handhaven van normen. Het helpt de club om consistentie te waarborgen, het team te sturen en een gezamenlijke visie te handhaven voor een succesvolle en duurzame toekomst.

Club contacten
  • Spectral: Tranquilox85x
  • SBV Excelsior: Saii-010

OPTIMALISEER DE LEIDING VAN JOUW TEAM MET PROFESSIONALITEIT.

Ontdek de volledige ES11-handleiding: Esports11 biedt efficiënte tools om het teambeheer te stroomlijnen, waardoor je kostbare tijd bespaart.

VERSTERK DE BAND MET JE LEDEN:

Faciliteer naadloze communicatie, betrek je leden actief in het proces en stimuleer plezierige en doelgerichte interacties. Op deze wijze zullen jouw spelers, en de ouders van de jongste deelnemers, jouw club en Esports11 ervaren als een betrouwbare partner.

NAAR NIEUWE HOOGTEN LEIDEN:

Breng jouw team naar het volgende niveau met Esports11, waar verbeterde samenwerking en communicatie centraal staan. Als manager is het van cruciaal belang om te focussen op de sterke punten en talenten van jouw teamleden, zoals discipline, aanwezigheid, acceptatie van coaching en zelfverbetering. Talent wordt hier gedefinieerd als een herhaald patroon van gedrag en kwaliteiten waarin je natuurlijk uitblinkt. Bewaar het overzicht en krijg gedetailleerde informatie over alle teams, met direct inzicht in activiteiten en behaalde resultaten.

Leid je een team?


EEN PLEZIERIGE AANVOERING VAN JE AMATEUR V-CLUB:


Of je nu traint in clubverband, in je vrije tijd of met vrienden, het leiden van een virtuele voetbalclub moet plezierig blijven. Esports11 staat klaar om jouw hobby en die van je team te vereenvoudigen, ongeacht het type training dat je volgt.

CLUBBEHEER OPTIMALISEREN:

Als clubmanager weet je dat een virtuele club (V-Club) niet alleen sociaal verbindt, maar ook aanzienlijke managementtijd vergt. Met de veronderstelling dat de meeste managers dagelijks 3 uur aan hun club besteden, komt dit neer op 1.095 uur beheerwerk per jaar. Verbeter de algehele efficiëntie van jouw club met Esports11 beheertips en cursussen.

OPTIMALISEER PRODUCTIVITEIT:

Dankzij Esports11 ervaar je vlot ledenbeheer en blijf je op de hoogte van clubnieuws via onze gestroomlijnde nieuwsbrief. Voorkom onvoorziene gebeurtenissen en optimaliseer de algehele efficiëntie van jouw vereniging.

VOLLEDIG TEAMGENOT:

Esports11 is dé topkeuze voor de lancering van een formele virtuele voetbalclub. Coaches genieten van verbeterde hiërarchie, spelers tonen gedisciplineerd en verantwoordelijk gedrag, en ouders ervaren geruststelling. Deze aanpak brengt vreugde in de gehele club

Maak je club duurzaam

Verzeker de toekomst van de club, door contributie en door je sponsors een belangrijke zichtbaarheid op Esports11 te bieden.

Beheer je team op een professionele manier:

De complete ES11 handleiding biedt tools om teambeheer te vereenvoudigen en te verbeteren, waardoor je kostbare tijd bespaart. Word lid van onze community!

Versterk de band met je leden:

Verbeter de communicatie binnen je team, betrek je leden actief bij het proces en zorg voor een plezierige en gerichte omgeving. Spelers, inclusief de jongsten en hun ouders, zullen de betrouwbaarheid van Esports11 waarderen.

Breng je team naar het volgende niveau:

Door middel van betere samenwerking en communicatie tilt Esports11 je v-club naar een hoger niveau. Als manager concentreer je je best op de sterktes en talenten van je teamleden. Talenten zijn terugkerende patronen van gedachten, gevoelens en gedrag waar je van nature goed in bent. Structureer en monitor alle teams en behoud een snel overzicht van alle activiteiten en behaalde resultaten.

Geef je leiding aan een team?:

Het leiden van een amateur v-club moet plezierig blijven. Of je nu traint met je team, in je vrije tijd, of met vrienden, Esports11 vereenvoudigt jouw en je team's hobby.

Beheer je een club?:

Het managen van een amateur v-club vergt aanzienlijke tijd en inzet. Gemiddeld besteden managers zo'n 3 uur per dag aan clubbeheer, wat neerkomt op 1.095 uur per jaar per club. Maak je club efficiënter met Esports11's beheertips en cursussen. Word lid van onze community!