Waarom contribueren

Esports11 (ES11) leidt met integriteit, innovatie en uitvoering in het voetbal.

Waarom investeren in ons lidmaatschap (€... per jaar, ongeveer € cent per maand)?

Vraag: Waarom zou u moeten investeren?

Antwoord: Waarom zou u niet investeren, is de echte vraag!

Een groot deel van het probleem in de voetbalwereld komt voort uit het ontbreken van betrokkenheid en fysieke binding. Het waarderen van team en positie is cruciaal. Dit concept, vergelijkbaar met de KNVB, vereist een contributiebijdrage om spelers te verbinden en verantwoordelijk te houden.

1. Competitieve Omgeving:

- Uw contributie creëert een speelveld waar elke speler een investering heeft gedaan, wat een competitieve omgeving bevordert.

2. Top-of-the-Line Platform:

- Uw contributie ondersteunt ons premium Top Flight-platform, dat na initiële investering moet worden onderhouden.

3. Individuele Seizoensprijzen:

- Investeer in uzelf en ontvang mogelijk bonussen voor individuele seizoensprestaties.

4. Professioneel Beheer:

- Als club-eigenaar investeert u niet alleen in uw spelers, maar ook in professioneel competitiebeheer en alle entiteiten.

5. Groei en Professionaliteit:

- We bouwen aan professionaliteit en creëren een sociaal netwerk voor groeiende Pro Clubs en Voetballiefhebbers, verbonden met sponsoren.

De Volgende Evolutie:

Dit is de volgende logische stap in onze groei. Denk aan de obstakels en successen die we hebben gedeeld. Onze benadering minimaliseert chaos en identificeert echte professionals die geloven in onze visie.

ESports11 - "Hier spelen we voetbal"

Contributie & Diensten

Discord Designer 

Optimaliseer je Discord server

€9,70

Contributie 

Op onze website gebruiken we de term "Contributie" voor onze betalende leden. Dit lidmaatschap biedt verschillende voordelen en privileges aan degenen die ervoor kiezen om lid te worden van onze community.

€12,10

VIP Chat

Ons VIP Chat-lidmaatschap biedt exclusieve voordelen voor onze betalende leden, waardoor ze toegang krijgen tot een hoogwaardige chatervaring met extra privileges.

€2,45

ES11 D-Coaches

Word lid van Esports11 en krijg toegang tot een team van deskundige coaches die klaar staan om jou en je team te helpen bij de verdere ontwikkeling op het voetbalveld.

€8,50

ES11 Match Coördinator (MC)

Met de ES11 Match Coördinator bieden we een handige oplossing voor clubleden die hulp nodig hebben bij het regelen van wedstrijden en het vertegenwoordigen van de club op wedstrijddagen. Of het nu gaat om het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden of het communiceren met tegenstanders, onze Match Coördinators staan klaar om te helpen, zodat leden zich kunnen concentreren op hun teams.

€2,45

ES11 D-Arbiters

Word lid van ES11 DA en krijg toegang tot een team van ervaren arbiters die je helpen bij het beheren en ontwikkelen van je club op de lange termijn.

€8,50

Data beheer specialist 

Met ES11 DBT bieden we een efficiënte oplossing voor cluboprichters (of clubbeheerders op aanvraag van de oprichter) om de statistieken van alle spelers na de wedstrijden in te vullen. Volg eenvoudigweg de stappen van het "Stream Reglement" en de rest gaat vanzelf.

€6,07

Opstelling Coördinator

Met de ES11 Opstelling Service bieden we een handige oplossing voor clubleden die hulp nodig hebben bij het invoeren van hun teamopstellingen. Of het nu gaat om tijdsdruk of andere verplichtingen, onze Opstelling Coördinatoren staan klaar om te helpen bij het snel en nauwkeurig invoeren van opstellingen voor wedstrijden.

€6,07

Lancering V-Club

Maak je klaar om je virtuele voetbalclub te lanceren met onze diensten die speciaal zijn ontworpen om cluboprichters te helpen bij het versnellen van hun start.

€6,07

ES11 Discord Designer (DD) Optimaliseer je Discord server

Introductie:

Welkom bij ES11 Discord Designer, waar we je helpen om je Discord server naar een professioneel niveau te tillen. Of je nu een virtuele club oprichter bent die een specifieke uitstraling voor zijn server wil, of een game community die een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke omgeving nodig heeft, onze Discord Designer staat voor je klaar.

Beschrijving:

Onze Discord Designer biedt professionele hulp bij het ontwerpen en aanpassen van je Discord server. Op basis van je wensen en behoeften zorgen we voor een op maat gemaakte server die perfect aansluit bij de doelen van jouw community. Of het nu gaat om het implementeren van specifieke thema's, het organiseren van kanalen, het toevoegen van bots of het optimaliseren van de gebruikerservaring, wij zorgen voor een server die voldoet aan jouw verwachtingen.

Voordelen:

- Professionele optimalisatie: Onze Discord Designer beschikt over de expertise om je server te optimaliseren en te voorzien van een professionele uitstraling.

- Maatwerkoplossingen: We luisteren naar je wensen en leveren een op maat gemaakte server die perfect past bij de behoeften van jouw community.

- Gebruiksvriendelijkheid: We streven naar een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel beheerders als leden, zodat iedereen moeiteloos kan communiceren en samenwerken.

- Ondersteuning op maat: Onze Discord Designer staat klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen en om aanvullende functies toe te voegen wanneer dat nodig is.

Conclusie:

Met ES11 Discord Designer ben je verzekerd van een Discord server die voldoet aan al je verwachtingen en die de kernwaarden van jouw community weerspiegelt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je Discord server naar een hoger niveau te tillen!

Lidmaatschap en Contributie

De Contributie-service is beschikbaar als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Op onze website gebruiken we de term "Contributie" voor onze betalende leden. Dit lidmaatschap biedt verschillende voordelen en privileges aan degenen die ervoor kiezen om lid te worden van onze community.

Beschrijving:

Het lidmaatschap en de bijbehorende contributie zijn essentieel voor het ondersteunen en onderhouden van onze community. Als betalend lid krijgen gebruikers toegang tot exclusieve functies, content en evenementen die niet beschikbaar zijn voor niet-leden. Bovendien stelt het lidmaatschap ons in staat om onze diensten te verbeteren, nieuwe functies te ontwikkelen en de algehele ervaring voor onze leden te optimaliseren.

Voordelen:

1. Exclusieve toegang: Betalende leden krijgen exclusieve toegang tot premiumfuncties, zoals speciale kanalen, content en evenementen die alleen beschikbaar zijn voor leden. (Toekomst)

2. Prioritaire ondersteuning: Leden ontvangen prioritaire ondersteuning en hebben recht op snellere reactietijden en uitgebreidere hulp bij eventuele vragen of problemen.

3. Community-privileges: Betalende leden genieten van extra privileges binnen onze community, zoals stemrecht bij besluitvorming en de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve discussies en initiatieven.

4. Exclusieve aanbiedingen: Leden ontvangen regelmatig exclusieve aanbiedingen, kortingen en beloningen als blijk van waardering voor hun steun en betrokkenheid bij onze community.

Conclusie:

Het lidmaatschap en de bijbehorende contributie zijn van cruciaal belang voor het ondersteunen en laten groeien van onze community, evenals voor het professioneel beheren van je club. Als je weinig ervaring hebt maar wel over leiderschapskwaliteiten beschikt, dan is een contributie precies wat je nodig hebt. Als je al wat ervaring hebt en graag dieper wilt ingaan op de ideeën van Esports11 en mee wilt denken, dan is een contributie een aanrader. Door lid te worden, krijgen gebruikers niet alleen toegang tot exclusieve voordelen en privileges, maar helpen ze ook om onze gemeenschap te versterken en te verbeteren.

VIP Chat-lidmaatschap

De VIP Chat-service is beschikbaar als wekelijkse huur of als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Ons VIP Chat-lidmaatschap biedt exclusieve voordelen voor onze betalende leden, waardoor ze toegang krijgen tot een hoogwaardige chatervaring met extra privileges.

Beschrijving:

Het VIP Chat-lidmaatschap is bedoeld voor leden die op zoek zijn naar een verhoogd niveau van interactie en ondersteuning binnen onze community. Door middel van dit lidmaatschap krijgen leden exclusieve toegang tot onze VIP-chat, waar ze kunnen communiceren met andere VIP-leden en genieten van extra functies die niet beschikbaar zijn voor reguliere gebruikers.

Voordelen:

1. Exclusieve chatomgeving: VIP-leden hebben toegang tot een exclusieve chatomgeving waar ze in realtime kunnen communiceren met andere VIP-leden en directe ondersteuning kunnen krijgen van ons team.

2. Prioritaire ondersteuning: VIP-leden genieten van prioritaire ondersteuning, wat betekent dat hun vragen en verzoeken sneller worden behandeld dan die van reguliere gebruikers.

3. Exclusieve functies: Naast de VIP-chat hebben leden toegang tot exclusieve functies zoals aangepaste emoji's, speciale chatkanalen en meer, waardoor hun chatervaring nog verder wordt verbeterd.

4. Exclusieve evenementen: VIP-leden worden uitgenodigd voor exclusieve evenementen en bijeenkomsten, zodat ze kunnen netwerken met andere VIP-leden en speciale privileges kunnen genieten.

Conclusie:

Het VIP Chat-lidmaatschap biedt een verfijnde chat ervaring met extra voordelen en privileges voor onze betalende leden. Door te kiezen voor VIP-lidmaatschap kunnen leden genieten van exclusieve interactie, ondersteuning en functies die hun betrokkenheid binnen onze community versterken.

ES11 D-Coaches Lidmaatschap (ES11 DC)

De DC-service is beschikbaar als wekelijkse huur of als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Word lid van Esports11 en krijg toegang tot een team van deskundige coaches die klaar staan om jou en je team te helpen bij de verdere ontwikkeling op het voetbalveld.

Beschrijving:

Het ES11 DC biedt coaches, spelers en teams de mogelijkheid om te profiteren van de expertise en begeleiding van onze ervaren coaches. Of je nu op zoek bent naar technische training, tactische strategieën of mentale ondersteuning, onze D-Coaches staan klaar om je te helpen bij elke stap van je ontwikkeling.

Voordelen:

1. Persoonlijke begeleiding: ES11 D-Coaches bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan individuele spelers en coaches, waardoor ze kunnen werken aan specifieke vaardigheden en doelen.

2. Teamtrainingen: Onze D-Coaches verzorgen teamtrainingen die zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw team, met de nadruk op teamwork, communicatie en tactiek.

3. Workshops en seminars: Als lid van ES11 D-Coaches krijg je toegang tot exclusieve workshops en seminars die worden geleid door vooraanstaande experts op het gebied van voetbalcoaching en ontwikkeling. (Toekomst)

4. Analyse en feedback: Onze coaches bieden gedetailleerde analyse en feedback op wedstrijden en trainingen, waardoor spelers en coaches inzicht krijgen in hun prestaties en verbeterpunten.

5. Community van gelijkgestemden: Als lid van ES11 D-Coaches maak je deel uit van een community van gelijkgestemde coaches en spelers die streven naar voortdurende verbetering en succes op het voetbalveld.

Conclusie:

Sluit je aan bij ES11 DC en profiteer van de expertise, begeleiding en ondersteuning van onze ervaren coaches om jezelf en je team naar een hoger niveau te tillen. Met persoonlijke training, teamtrainingen, workshops en feedback krijg je de tools die nodig zijn om je vaardigheden te verbeteren en succes te behalen op het voetbalveld.

ES11 Match Coördinator (MC)

De MC-service is beschikbaar als wekelijkse huur of als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Met de ES11 Match Coördinator bieden we een handige oplossing voor clubleden die hulp nodig hebben bij het regelen van wedstrijden en het vertegenwoordigen van de club op wedstrijddagen. Of het nu gaat om het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden of het communiceren met tegenstanders, onze Match Coördinators staan klaar om te helpen, zodat leden zich kunnen concentreren op hun teams.

Beschrijving:

De ES11 MC, voorheen bekend als de Wedstrijdsecretaris, treedt namens de club op tijdens wedstrijddagen en regelt vriendschappelijke wedstrijden voor teams op verzoek van betaalde leden. Door gebruik te maken van de Match Coördinator-service, kunnen leden zich volledig richten op hun teams, zonder zich zorgen te hoeven maken over de organisatie van wedstrijden of communicatie met tegenstanders. De Match Coördinator zal namens de club contact opnemen met tegenstanders voor alle wedstrijden op de desbetreffende avond, waardoor leden volledig kunnen focussen op hun teamactiviteiten. Zelfs in situaties waarin leden of clubbeheerders niet beschikbaar zijn, zorgt de Match Coördinator ervoor dat de wedstrijden doorgaan zonder vertragingen, door contact te houden met de aanvoerder van het team.

Voordelen:

1. Gemak: Leden kunnen zich concentreren op hun teams, terwijl de Match Coördinator alle communicatie en organisatie van wedstrijden regelt.

2. Efficiëntie: De Match Coördinator zorgt voor een soepele en tijdige afwikkeling van wedstrijden, waardoor vertragingen worden voorkomen.

3. Betrouwbare vertegenwoordiging: Door namens de club op te treden, wordt er gezorgd voor een professionele en consistente communicatie met tegenstanders.

4. Flexibiliteit: Zelfs als leden of clubbeheerders niet beschikbaar zijn, garandeert de Match Coördinator dat de wedstrijden doorgaan zoals gepland.

Conclusie:

Met de ES11 Match Coördinator maken we het voor clubleden eenvoudiger om wedstrijden te organiseren en de club te vertegenwoordigen op wedstrijddagen. Onze Match Coördinators staan klaar om te helpen, zodat leden zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun teams en het spel.


Lidmaatschap ES11 D-Arbiters (ES11 DA)

De DA-service is beschikbaar als wekelijkse huur of als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Word lid van ES11 DA en krijg toegang tot een team van ervaren arbiters die je helpen bij het beheren en ontwikkelen van je club op de lange termijn.

Beschrijving:

Het ES11 DA lidmaatschap biedt cluboprichters en clubbestuurders de mogelijkheid om te profiteren van de expertise en begeleiding van onze ervaren arbiters. Of je nu op zoek bent naar advies over clubmanagement, beleidsvorming of strategische groei, onze D-Arbiters staan klaar om je te helpen bij elke stap van je clubontwikkeling.

Voordelen:

1. Beheeradvies: ES11 DA bieden beheeradvies en ondersteuning aan cluboprichters en bestuurders, waardoor ze effectiever kunnen opereren en de club op de lange termijn kunnen laten groeien.

2. Beleidsontwikkeling: Onze D-Arbiters helpen bij het ontwikkelen van beleid en procedures die zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw club, met de nadruk op transparantie, efficiëntie en naleving van regelgeving.

3. Strategische groei: Als lid van ES11 D-Arbiters krijg je toegang tot strategisch advies en begeleiding om de groei en ontwikkeling van je club te stimuleren, inclusief het identificeren van kansen, het stellen van doelen en het implementeren van groeistrategieën.

4. Opleiding en ontwikkeling: Onze arbiters bieden opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden voor cluboprichters en bestuurders, inclusief workshops, trainingen en seminars over onderwerpen als leiderschap, governance en financieel beheer.

5. Netwerkmogelijkheden: Als lid van ES11 D-Arbiters maak je deel uit van een netwerk van cluboprichters en bestuurders die streven naar voortdurende verbetering en succes op de lange termijn, met mogelijkheden voor samenwerking, uitwisseling van ideeën en peer-to-peer support.

Conclusie:

Sluit je aan bij ES11 D-Arbiters en krijg toegang tot de expertise, begeleiding en ondersteuning van ervaren arbiters om je club effectief te beheren en te laten groeien op de lange termijn. Met advies over clubmanagement, beleidsontwikkeling, strategische groei en opleiding en ontwikkeling, heb je de tools die nodig zijn om een succesvolle en duurzame club te leiden.

ES11 Data Beheer Specialist (ES11 DBT)

De DBT-service is beschikbaar als wekelijkse huur of als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Met ES11 DBT bieden we een efficiënte oplossing voor cluboprichters (of clubbeheerders op aanvraag van de oprichter) om de statistieken van alle spelers na de wedstrijden in te vullen. Volg eenvoudigweg de stappen van het "Stream Reglement" en de rest gaat vanzelf.

Beschrijving:

De ES11 DBT service is ontworpen om cluboprichters te helpen bij het nauwkeurig bijhouden van de statistieken van alle spelers na wedstrijden. Door het volgen van de regels van het "Stream Reglement" wordt het proces gestroomlijnd en vereenvoudigd, waardoor cluboprichters meer tijd hebben om zich te concentreren op andere aspecten van teammanagement. Op wedstrijddagen hoeven cluboprichters alleen maar op tijd aanwezig te zijn, waardoor ze de rest van de tijd kunnen gebruiken om hun team voor te bereiden of een korte nabespreking te houden na de wedstrijden.

Voordelen:

1. Efficiëntie: Door gebruik te maken van ES11 DBT kunnen cluboprichters snel en nauwkeurig de statistieken van alle spelers invullen, waardoor het bijhouden van prestaties eenvoudiger wordt.

2. Tijdbesparing: Het volgen van de "Stream Reglement" zorgt ervoor dat het proces van het invullen van statistieken na wedstrijden soepel verloopt, waardoor cluboprichters kostbare tijd besparen.

3. Gebruiksgemak: Onze service is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor cluboprichters moeiteloos alle benodigde informatie kunnen invoeren en bijhouden.

4. Focus op teammanagement: Door het bijhouden van statistieken te vereenvoudigen, kunnen cluboprichters zich meer concentreren op het effectief managen en coachen van hun team.

5. Transparantie: Door nauwkeurige statistieken bij te houden, kunnen cluboprichters een beter inzicht krijgen in de prestaties van hun spelers en team als geheel.

Conclusie:

ES11 DBT biedt cluboprichters een handige en effectieve manier om de statistieken van hun spelers na wedstrijden bij te houden. Met eenvoudige stappen en tijdbesparende functies kunnen cluboprichters zich volledig richten op het behalen van succes op het veld, terwijl wij zorgen voor een nauwkeurige registratie van prestaties.

ES11 Opstelling Service (ES11 OS)

De OS-service is beschikbaar als wekelijkse huur of als onderdeel van onze maandelijkse contributiediensten.

Introductie:

Met de ES11 Opstelling Service bieden we een handige oplossing voor clubleden die hulp nodig hebben bij het invoeren van hun teamopstellingen. Of het nu gaat om tijdsdruk of andere verplichtingen, onze Opstelling Coördinatoren staan klaar om te helpen bij het snel en nauwkeurig invoeren van opstellingen voor wedstrijden.

Beschrijving:

De ES11 OS stelt betaalde leden in staat om op verzoek hulp te krijgen bij het invoeren van hun teamopstellingen. Onze Opstelling Coördinatoren nemen het werk uit handen door opstellingen in te voeren op basis van de door de leden verstrekte informatie. Dit kan van pas komen in situaties waarin tijdnood of andere prioriteiten het moeilijk maken om de opstelling voor de deadline in te voeren. Leden hoeven alleen een lijst met spelers, hun posities en de gewenste formatie door te sturen, waarna onze Opstelling Coördinatoren het werk verzorgen.

Voordelen:

1. Tijdsbesparing: Door gebruik te maken van de ES11 OS kunnen leden kostbare tijd besparen die anders zou worden besteed aan het invoeren van opstellingen.

2. Nauwkeurigheid: Onze Opstelling Coördinatoren zorgen voor een nauwkeurige invoer van opstellingen, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de kans op verkeerde opstellingen wordt verminderd.

3. Flexibiliteit: Leden kunnen profiteren van de service wanneer ze in tijdnood komen of andere prioriteiten hebben die hen verhinderen om de opstelling zelf in te voeren.

4. Gemak: Het proces is eenvoudig en moeiteloos voor leden, die alleen de benodigde informatie hoeven door te sturen en de rest aan onze Opstelling Coördinatoren kunnen overlaten.

Conclusie:

Met de ES11 Opstelling Service maken we het voor betaalde leden gemakkelijker om hun teamopstellingen in te voeren, zelfs in tijden van tijdsdruk of andere verplichtingen. Onze Opstelling Coördinatoren staan klaar om te helpen, zodat leden zich kunnen concentreren op andere aspecten van hun teammanagement.

Lancering van V-Club (Virtuele voetbalclub) (ES11 LVV)

De LVV-service is beschikbaar als eenmalig gebruik

Introductie:

Maak je klaar om je virtuele voetbalclub te lanceren met onze diensten die speciaal zijn ontworpen om cluboprichters te helpen bij het versnellen van hun start.

Beschrijving:

Bij ES11 LVV streven we ernaar om cluboprichters te ondersteunen bij het snel en efficiënt opzetten van hun virtuele voetbalclub. Onze diensten nemen het werk uit handen van cluboprichters door het proces van inschrijving te stroomlijnen en de basisinformatie van de club te verzorgen. Van het creëren van de club op onze website tot het toevoegen van alle spelers, we leveren een complete virtuele club die direct gereed is voor deelname aan competities, toernooien en evenementen.

Voordelen:

1. Snelle start: Met de hulp van ES11 LVV kunnen cluboprichters hun inschrijving versnellen en hun virtuele voetbalclub snel operationeel maken.

2. Efficiëntie: Wij nemen het werk van cluboprichters uit handen door het opzetten van de club en het toevoegen van spelers, waardoor ze zich kunnen concentreren op andere aspecten van clubmanagement.

3. Directe toegang: Zodra de club is gemaakt, hebben cluboprichters direct toegang tot alle benodigde informatie om deel te nemen aan competities, toernooien en evenementen.

4. Volledige ondersteuning: ES11 LVV biedt volledige ondersteuning aan cluboprichters gedurende het hele proces, inclusief begeleiding en assistentie bij eventuele vragen of problemen.

5. Gebruiksgemak: Onze diensten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat cluboprichters moeiteloos kunnen navigeren en profiteren van alle beschikbare functies.

Conclusie:

Met ES11 LVV kunnen cluboprichters hun virtuele voetbalclub snel en gemakkelijk opzetten, met minimale inspanning en maximale ondersteuning. Van een snelle start tot volledige toegang tot competities en evenementen, wij staan klaar om cluboprichters te helpen bij elke stap van hun reis naar succes.

Lanceer je eigen club 

Stap in de schoenen van een clubeigenaar en bouw jouw imperium.